Luchtkwaliteit in huis Wanneer er vragen zijn
neemt u dan contact met ons op

 

Bij iedere keer dat u ademhaalt

De luchtkwaliteit in huis wordt slechter.
Als gevolg van een betere isolatie in gebouwen is de uitwisseling van oude lucht en verse buitenlucht aanzienlijk gedaald, waardoor binnen de concentratie aan vuile stoffen toeneemt. Vandaag de dag brengen mensen meer binnenshuis hun tijd door.

Een gezondheidsrisico
  • Het in de lucht aanwezig stof en vuil leiden vaak tot problemen met de neus, de sinussen en de onderste luchtwegen, inclusief astma en andere ademhalingsproblemen.
  • Schimmel in de lucht binnenshuis kan een nadelige invloed uitoefenen op het welzijn van de bewoners.
  • Vervuiling van de lucht binnenshuis wordt algemeen beschouwd als een gevaar voor de menselijke gezondheid. Vervuilende stoffen en de producten van de interactie tussen deze stoffen kunnen tot allergieŽn en andere gevolgen voor het immuunsysteem leiden.

Vervuiling van de lucht binnenshuis bestaat uit een complex mengsel van vezels, fijne deeltjes, radon, microbiologische stoffen, allergenen, tabaksrook en andere verbrandingsproducten. Hier werken ook formaldehyde en vluchtige organische verbindingen, zoals aceton, benzeen, tolueen, cyclohexaan, n-hexaan, styreen, chlooroplossingen en andere oplossingen die worden afgegeven door bouwmaterialen en stoffen in huis, zoals verf, kleurstoffen en kleefmiddelen, of meubels en andere design- en modeproducten aan mee.

Vervuiling van de lucht binnenshuis is een risico waar mensen iets aan kunnen doen door zich van te voren goed te laten informeren.

By making informed choices, people can reduce the risks of Indoor Air Pollution.

Tapijt houdt stof in feite vast, zodat minder stofdeeltjes
  • Aangroei van schimmel is gemakkelijk te bestrijden door het tapijt regelmatig te reinigen.
  • Tapijt kenmerkt zich door een uiterst lage uitstoot van vluchtige organische verbindingen. Alle leden van GUT, de milieuvereniging voor de tapijtindustrie, hebben in hun tapijten de hoeveelheid vluchtige organische verbindingen in aanzienlijke mate verlaagd, en wel in een mate die nog verder gaat dan staat omschreven in de strengste eisen, zoals bijvoorbeeld de Duitse AgBB.
Indoor Air QualityIndoor Air QualityLuftqualitšt in InnenršumenLuchtkwaliteit in huis
© 2010-11-08 | www.pro-dis.info
Alle voorgebe*houde rechten.