GUTWanneer er vragen zijn
neemt u dan contact met ons op

 

Zoek uw GUT licentienummer

Het GUT controlenummer is een doorslaggevend argument voor de consument. Elk jaar controleert GUT honderden soorten tapijten. Enkel producten die voldoen aan de GUT-normen krijgen een GUT-licentienummer toegekend. Dit nummer staat op de achterkant van het tapijt en toont aan dat het werd getest door een erkend onderzoekcentrum.


Controleer de GUT-licentie online

 

 

Als u de geldigheid van uw GUT check-licentie, klikt u op de GUT-Symbol

Controleer de GUT-licentie online


Geniet van het leven met tapijt

GUT houdt zich bezig met  milieu aspecten rondom tapijt en de gebruiksvriendelijkheid van het product gedurende  de hele levensloop van het tapijt, van productie tot leggen, van gebruik tot recycling.

Vanaf de begin jaren 90 heeft de Europese tapijtindustrie het voortouw genomen door de opricht van de GUT en door het voortdurend verhogen van milieustandaards.

Leden van de GUT voelen zich betrokken om milieuvriendelijk en verantwoord  te opereren zowel bij de productie als rondom het leggen  en in de afdankingsfase. Zij hebben een “contract met het milieu” ondertekend. In samenwerking met officieel erkende  testinstituten uit heel Europa  test GUT voortdurend producten volgens de hoogste standaarden.

Meer nog, de GUT bevordert dat het tapijt ook op een milieuvriendelijke wijze wordt gelegd en verspreidt objectieve informatie over allerlei onderwerpen rondom tapijt

Dit kan worden samengevat in het motto

Tapijt getest voor een beter leefmilieu

Uitgebreide tests op chemicaliengebruik en emissies vormen de basis voor consumentenveiligheid Uitgebreide informatie over de testmethoden, de testcritaria en de jaarlijkse controles treft u aan op de volgende bladzijden

GUT (alt)GUT (alt)GUTGUT

Meer over:

GUT

© 2014-04-25 | www.pro-dis.info
Alle voorgebe*houde rechten.